martes, 28 de septiembre de 2010


I MARXA PER LA PAU I LA NO-VIOLÈNCIA
En commemoració de l’aniversari de Gandhi i en suport dels monjos budistes del Tibet, Vietnam i Birmània en la seva lluita pacífica davant les injusticies.
Si encara no ho has fet, reenvia ARA aquesta convocatòria, hi hem de ser TOTS a la Marxa.

Falta només una setmana per a la I MARXA PER LA PAU I LA NO-VIOLÈNCIA. Des de la Coordinadora Catalana d’Entitats Budistes, conjuntament amb Fundació Casa del Tíbet, la Sangha de Thich Nhat Hanh i Birmània per la Pau, convoquem a totes les entitats budistes, ONGs per la solidaritat, la pau i els drets humans, així com societat civil en general a participar.

DISSABTE 2 D’OCTUBRE 2010

PUNT DE SORTIDA: 
Torres de l’Av. Reina Maria Cristina a les 10:30h

TRAJECTE:
 Av. Reina Maria Cristina- Castell de Montjuïc

Imprimeix el cartell i penja'l en llocs d'interès.

Crea la teva pròpia careta de Gandhi* per portar durant la Marxa.

Porta banderes budistes, així com cartells amb eslògans sobre la pau i la no-violència.

La teva participació és molt important, entre tots ho farem possible.

Amb els millors desitjos,
Comissió DDHH de la CCEB

Més informació a la web www.ccebudistes.org

"Sigues allò que tu voldries que el món fos."

Mahatma Gandhi

viernes, 10 de septiembre de 2010

Nuestra vida


Cuando nos preguntamos honestamente, qué personas significan algo en nuestra vida, encontramos a menudo que no son las que nos dan consejos o curaciones, sino las que han elegido compartir algo de nuestro dolor con nosotros y nos tocan esas heridas con manos calientes y blandas.

henri nouwen

miércoles, 8 de septiembre de 2010

Centre UNESCO de Catalunya

Benvolguda,
Benvogut,
Ens plau comunicar-vos que el Centre UNESCO de Catalunya i l’Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós, moguts pel desig de donar a conèixer la diversitat religiosa i cultural al nostre país presenten una exposició que vol mostrar aquestes realitats a Catalunya.
L'exposició "Mirades en Diàleg", que durant quatre mesos ha recorregut distintes biblioteques de Terrassa de la Xarxa UNESCO de Biblioteques Associades, restarà oberta fins el 30 de setembre a la biblioteca BD2 del carrer Cosme d'aquesta ciutat, i l'acta de cloenda serà el dia 28 a les 19h amb la participació del director del Centre UNESCO de Catalunya, el Sr. Miquel Angel Essomba.
Els continguts i fotografies de l'exposició "Mirades en Diàleg" estan destinats a un públic no iniciat en el tema que se senti atret pel coneixement de les diverses religions.
Les religions que configuren la mostra són el cristianisme, l'islam, el budisme, el sikhisme, el judaisme, la Fe bahá’í i l'hinduisme. Cadascuna d'aquestes comunitats ha obert les seves portes per a fer possible la confecció de les fotografies i han col·laborat en la redacció dels textos. Així doncs, la visió que s'ofereix de les religions no és externa sino elaborada des de dins.
Desitgem que aquesta informació sigui del vostre interès