miércoles, 8 de septiembre de 2010

Centre UNESCO de Catalunya

Benvolguda,
Benvogut,
Ens plau comunicar-vos que el Centre UNESCO de Catalunya i l’Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós, moguts pel desig de donar a conèixer la diversitat religiosa i cultural al nostre país presenten una exposició que vol mostrar aquestes realitats a Catalunya.
L'exposició "Mirades en Diàleg", que durant quatre mesos ha recorregut distintes biblioteques de Terrassa de la Xarxa UNESCO de Biblioteques Associades, restarà oberta fins el 30 de setembre a la biblioteca BD2 del carrer Cosme d'aquesta ciutat, i l'acta de cloenda serà el dia 28 a les 19h amb la participació del director del Centre UNESCO de Catalunya, el Sr. Miquel Angel Essomba.
Els continguts i fotografies de l'exposició "Mirades en Diàleg" estan destinats a un públic no iniciat en el tema que se senti atret pel coneixement de les diverses religions.
Les religions que configuren la mostra són el cristianisme, l'islam, el budisme, el sikhisme, el judaisme, la Fe bahá’í i l'hinduisme. Cadascuna d'aquestes comunitats ha obert les seves portes per a fer possible la confecció de les fotografies i han col·laborat en la redacció dels textos. Així doncs, la visió que s'ofereix de les religions no és externa sino elaborada des de dins.
Desitgem que aquesta informació sigui del vostre interès

No hay comentarios: